KRALJEVO NOSILAC LISTE Nebojsa Simovich, nacelnik Rasskog okruga i predsednik GrO SNSНосилац листе кандидата за одборнике локалног парламента коалиције окупљене око Српске напредне странке је Небојша Симовић, начелник Рашког округа и председник Градског одбора СНС, а одмах до њега је и Томислав Илић, градоначелник Краљева.

– Наша листа од 70 кандидата је сачињена од стручних младих људи међу којима су и два доктора наука, по једанаест правника и економиста, неколико инжињера, професора, студената, радника… –  каже Ненад Марковић, секретар ГрО СНС у Краљеву.

Уз завршетак већ започетих капиталних инвестиција и инфраструктурних пројеката, краљевачки напредњаци најављују и оснивање одрживог Фонда за развој малих и микро предузећа.

– Тај фонд биће заснован на принципу досадашњег градског Фонда за пољопривреду који се показао као веома успешан и план је да се из буџета издвоје средства за развој производних делатности  – додао је Марковић.

После коалиционих споразума које је СНС до сада потписала са Покретом социјалиста, ПУПС, СПО, СДПС, ДХСС и СНП, листу „Александар Вучић – Србија побеђује“ подржала је и Активна Србија.