ЗАСЛУЖУЈЕМО ДА ЖИВИМО НОРМАЛНО

У протекле четири године у Краљеву је једнако страшан суноврат као у целој Србији и само током прошле године у овом граду је 1.800 људи остало без посла. Ми ћемо се борити против тога јер Србија заслужује да живи нормално и то сада, а не за четири или двадесет година како нам обећавају властодршци.

Ово је данас на централном градском тргу у Краљеву изјавио Бојан Пајтић, председник Демократске странке.

-Овај режим нема одговор ни на једно од важних питања. Па, 28.000 евра дају по једном радном месту страним инвеститорима уместо да та средства улажу у развој малог и средњег сектора, да помогну људима који су предузимљиви и који могу да отворе радна места – додао је Пајтић. – Нема среће ни за пензионере, смањене су плате, данас просветни радници образују децу за мање пара него што примају бејбиситерке, a здравствени радници беже из земље. Данас је чак три пута већи одлив младих људи у иностранство него пре четири године.

Лидер демократа је истакао да уколико се не заустави суноврат, Србија ће бити осуђена на још четири године беде и понижења.

– Лажу нас да долазе стране инвестиције, лажу нас да се смањује незапосленост, лажу да ће нас сачувати банкротства. Зато нека сваки грађанин себи постави питање на шта ће Србија личити ако ова власт остане. Они не знају да воде земљу, не знају да воде Краљево јер у овом граду у минуле четири године не постоји ни једна капитална инвестиција – нагласио је Пајтић.