DSC_6021 copy

Уз државне и страначке заставе и у присуству кандидата за посланике и одборнике, чланови Српске напредне странке из Краљева и њихови коалициони партнери данас су на Тргу српских ратника у центру града званично започели кампању за предстојеће републичке и локалне изборе.

– Крећемо у кампању не да бисмо освојили власт, већ да бисмо добили подршку народа за све оно што је премијер Вучић у протекле две године урадио за Србију и да добијемо подршку за оно што ћемо тек урадити. Желимо да отварамо нова радна места, да наставимо борбу против корупције и да испунимо оно што смо обећали, а то можемо само са јаким премијером и јаком Српском напредном странком – рекао је Небојша Симовић, председни ГрО СНС у Краљеву.

Овом приликом Симовић је истакао да су приоритетни задаци у Краљеву отварање аеродрома „Морава“ у оближњим Лађевцима, изградња карго центра и индустријске зоне, изградања дечјег павиљона и спортског села на планини Гоч, затвореног базена, као и урбана регенерација старог радничког насеља у Доситејевој улици.

– Краљево је препознало СНС као странку која може да изнесе промене и која може да испуни оно што је обећала – додао је Симовић. – Александар Вучић није заборавио Краљево и очекујемо да ће ускоро посетити град на Ибру и Краљевчанима саопштити шта ће овај град у наредном периоду представљати за Републику Србију.